Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Φεβρουάριος 2012 (β΄)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


·       Όταν υπάρξει έστω και ένας άνθρωπος του Θεού στον κόσμο, αν είναι πραγματικά του Θεού, θα γίνει παντού αποδεκτός απ’ όλους τους λαούς της γης. Οποιονδήποτε άλλο τίτλο και να αποκτήσει ένας άνθρωπος δεν θα έχει τέτοια μεγάλη αποδοχή. Ας γίνουμε άνθρωποι του Θεού ώστε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στην αναγέννηση του ανθρωπίνου γένους, στην κατάργηση της αμαρτίας η οποία αναγέννηση θα δημιουργήσει στο σώμα ημών την άφθαρτη, αθάνατη ζωή. Γένοιτο, γένοιτο, αμήν.

·       Όταν κάποια πάθη ή λάθη τα οποία συντελούνται μέσα μας δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε, να τα διορθώσουμε, να τα αποτινάξουμε τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την εν Θεώ αναγέννησή μας και να εξασκηθούμε πάνω στην σιωπή και στην υπομονή. Σίγουρα θα γίνει έκβαση και θα ελευθερωθούμε από ό,τι σήμερα μας βαραίνει. Γένοιτο, γένοιτο, αμήν.

·       Όταν έχουμε ισχυρό κίνητρο τότε δυνάμεθα να πετύχουμε στόχους που πρώτα χωρίς κίνητρο δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε. Το κίνητρο που χρειάζονται τα παιδιά που ανήκουν στην Φωνή Θεού είναι η μεγάλη τους αγάπη στον ζώντα Θεό. Η μεγάλη αγάπη στον Θεό και στην Φωνή Θεού είναι ισχυρό κίνητρο ώστε να τα περάσει από την αμαρτία στην αναμαρτησία, από την ολιγοπιστία στην ζώσα πίστη, από την φθορά στην άφθαρτη ζωή, από την μωρία στην πολυποίκιλη σοφία, από τον θάνατο στη ζωή. Τι σημαίνει κίνητρο ισχυρό; Θα φέρω ένα παράδειγμα: Στην Αυστραλία υπάρχει ένα φίδι το οποίο λέγεται κροταλίας. Αυτό τρέφεται με σκιουράκια που ζουν στο υπέδαφος. Το φίδι αυτό πηγαίνει κοντά στην φωλιά τους, κρύβεται στο χώμα και όταν βγαίνει κάποιο σκιουράκι του επιτίθεται και μετά από ένα λεπτό πεθαίνει. Μια μέρα οι επιστήμονες παρατήρησαν κάτι που τους έκανε να απορήσουν. Βγήκε ένα σκιουράκι από την φωλιά του, ο κροταλίας το τσίμπησε πολλές φορές μέχρι που δεν είχε άλλο δηλητήριο να του ρίξει και αυτό δεν πέθανε. Το σκιουράκι που δεν πέθανε παρατήρησαν ότι εκείνο το βράδυ είχε γεννήσει μικρά. Το κίνητρο αυτό του δημιούργησε μια πρωτεΐνη η οποία λειτούργησε ως αντίδοτο στο ισχυρό δηλητήριο του κροταλία. Αν το σκιουράκι έχει αυτή την δύναμη όταν έχει κίνητρο να παράγει αντίδοτο διότι θέλει να ζήσει και να μεγαλώσει τα παιδιά του φανταστείτε ο άνθρωπος όταν έχει μεγάλη αγάπη, ειλικρινή αγάπη στον ζώντα Θεό, στην ζώσα πίστη τι θα κάνει, θα αφθαρτοποιήσει τον πλανήτη ολόκληρο! Αυτό σημαίνει να έχουμε κίνητρο ισχυρό. Εύχομαι η αγάπη μας να είναι μεγάλη ώστε αυτή να είναι το κίνητρο για να ανατρέψουμε τον δαιμονισμένο κόσμο που διέπεται σήμερα από την φθορά, από τον θάνατο. Γένοιτο, γένοιτο, αμήν.

·       Πολλοί σήμερα προσπαθούν να αλλάξουν τους συνανθρώπους τους με το να τους κηρύττουν τον Χριστό όμως οι ίδιοι, αν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, θα δουν ότι δεν άλλαξαν. Αμέσως θα καταλάβουν ότι γρονθοκοπούν στον αέρα κηρύττοντας στους άλλους το Ευαγγέλιο της βασιλείας. Αν θέλουν όμως πραγματικά να αλλάξουν τον κόσμο ας εισέλθουν στο αγιαστήριο ώστε να αλλάξουν τον εαυτό τους. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα έχουν θετικά αποτελέσματα διαφορετικά παίζουν με τα λόγια δημιουργώντας δόγματα, θρησκείες, νόμους, εντάλματα κ.λπ. τα οποία δεν οδηγούν πουθενά διότι σήμερα οι χριστιανοί αυτοί στηρίζουν την ζωή τους στα χρήματα και στα φάρμακα, αν αυτά φύγουν από την ζωή τους τότε θα δουν την κενότητά τους. Όσοι έχουν Θεό δημιουργούν οικογένεια Θεού διακατεχόμενοι οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειας από την υγιαίνουσα διδασκαλία η οποία δεν είναι των λόγων αλλά των έργων. Αμήν. Αν σκεφτούμε πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε τον εαυτό μας θα καταλάβουμε πόσο επιπόλαια κάνουμε τους απεσταλμένους, τους ποιμένες, τους προφήτες θέλοντας και μάλιστα με υπέρμετρο εγωισμό να αλλάξουμε τους άλλους κ.λπ..

·       Για να δημιουργήσεις οικογένεια Θεού, λαό Θεού θα πρέπει να νουθετείσαι από τον Θεό διαφορετικά παίζεις το παιχνίδι " Εγώ θα είμαι ο Θεός και εσείς ο λαός ".

·       Για να μπορέσουμε να δεχτούμε τις θέσεις των άλλων θα πρέπει να μην δογματίζουμε τις δικές μας.   

·       Θα ήμουνα πολύ χαρούμενος αν τα πνευματικά μου αδέλφια ασχολούνταν με την σοφία του Θεού και άφηναν τον Θεό σε παγκόσμιο επίπεδο να διαπαιδαγωγήσει τους λαούς, τα έθνη. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον Θεό. Ας κάνουμε εμείς αυτό που ενέπνευσε μέσα μας και όταν έρθει η ώρα θα δικαιωθούμε γι’ αυτό και όχι για το τι συμβαίνει γύρω μας. Η σωστή λειτουργία των κρατών θα επιτευχθεί μόνο αν αναγεννηθούν αυτοί που καλέστηκαν από τον Θεό. Όποιος και αν κυβερνήσει ένα κράτος αφού δεν θα διέπεται από την σοφία του Θεού, από τον καθαρισμό, από τον αγιασμό δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα. Μην χάνουμε το χρόνο μας με το τι συμβαίνει γύρω μας. Να αφήσουμε τον Θεό να εξελίξει τα πράγματα στον κόσμο και εμείς να αναγεννηθούμε. Αμήν.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου